VÄRMEPumpar

VÄRMEPUMPAR

VVS

KÖK

Badrum

Läckage

Avlopp

Värme

Värmepumpar

Bergslagens VVS har ett stort utbud av värmepumpar för omgående leverans. Dessa är av hög kvalitet och till ett konkurrenskraftigt pris. Vi har alla typer av värmepumpar, både luft och vattenvärmepumpar, så att du kan hitta rätt för dina behov. Kontakta oss för att få hjälp att hitta den bästa lösningen för just ditt hus eller företag.

Vanliga jobb

Vanliga jobb

Golvvärme

Val av golvvärme är ett beslut få människor ångrar. Det är både praktiskt och estetiskt tilltalande att slippa ha element med synliga rör i badrummet. Golvvärme finns i tre olika varianter vattenburen, luftburen och elektrisk. Alla typer har olika fördelar och nackdelar, men oavsett vilken typ du väljer så hjälper vi dig.

Installation av värmepump

När man väl har hittat rätt i djungeln av värmepumpar kvarstår bara installationen. Våra kunniga och duktiga VVS-montörer ser till att din värmepump blir rätt installerad, oavsett vilken typ du väljer. Vi installerar den på ett korrekt och säkert sätt. Utöver att installera värmepumpar gör vi även felsökningar, reparationer och utför service.

Olika typer av värmepumpar

Luft/vatten värmepump eller bergvärmepump? Det är inte alltid lätt att veta vilken typ av värmepump man ska ha. Som tur är så finns vi till för dig och hjälper dig att välja vilken pump som passar bäst. Vi installerar pumpen och erbjuder kontinuerlig service när den väl är installerad.