KÖK

KÖK

VVS

Kök

Badrum

Läckage

Avlopp

Värme

Köket – Husets hjärta! Vi förstår vikten av att blanda funktion och finess. Våra vvs-montörer hjälper gärna dig med allt från installation av diskmaskin till byte av blandare i ditt kök. Kontakta oss så att vi kan hjälpa dig så att ditt kök blir exakt så du vill ha det.

Vanliga jobb

Vanliga jobb

Installationer

Installationer av diverse vitvaror och andra funktioner i köket kan kännas krångligt. Våra utbildade montörer har rätt behörighet och gör det snabbt och enkelt åt dig så slipper du tänka på krånglet. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig. Dagens moderna kök med dess funktioner kräver ofta installation av vvs-firma. Installerar du själv utan att ha rätt fackkunskap kan du i värsta fall gå miste om ersättning från ditt försäkringsbolag om olyckan är framme. Vi har den kompetens som krävs och hjälper dig mer än gärna!

Renovering

Funderar du på att renovera ditt kök? Vi hjälper dig med allt från planering till färdigt kök. Mycket tid spenderas i köket med familj och vänner och vi vill att du ska trivas i ditt kök. Vilka finesser du än valt till ditt kök så garanterar vi att våra vvs-montörer kommer göra sitt bästa för att hjälpa dig få det kök du drömmer om.

Läckage

Läckage i ett kök är aldrig roligt. Något sådant stör och förstör vardagen, just därför finns våra rörmokare här för dig. Kontakta oss direkt när du upptäcker en läcka! De vanligaste orsakerna till en vattenskada i ett kök är oftast en läckande diskmaskin, kyl eller frys. Det kan vara en koppling till en vattenledning och står och droppar, det kan vara svårt att upptäcka och då hinner golvet ta skada. En annan anledning till att man får en vattenskada kan vara att man har glömt att stänga frysen ordentligt och då bildas det fukt på baksidan av frysen och till slut bildas kondensvatten som droppar ner på golvet.