BergslagensVVS

Örebro – 019-25 40 01
Lindesberg – 0581-531 00
Info@bergslagensvvs.se

Värme

Vi gör allt från att byta element till att installera pelletsbrännare och värmepumpar av olika slag. Det finns många olika värmelösningar och vilken du än väljer så hjälper vi dig! Installation av värmepump borde man se som en investering, en bra värmepump sparar dig pengar i längden.

Mail

Ekonomifrågor: Herman@bergslagensvvs.se
Info@bergslagensvvs.se

Telefon

Örebro - 019-25 40 01
Lindesberg - 0581-531 00

Olika typer av värmepumpar

Luft/vatten värmepump eller bergvärmepump? Det är inte alltid lätt att veta vilken typ av värmepump man ska ha. Som tur är så finns vi till för dig och hjälper dig att välja vilken pump som passar bäst. Vi installerar pumpen och erbjuder kontinuerlig service när den väl är installerad. 

Installation av värmepump

När man väl har hittat rätt i djungeln av värmepumpar kvarstår bara installationen. Våra kunniga och duktiga VVS-montörer ser till att din värmepump blir rätt installerad, oavsett vilken typ du väljer. Vi installerar den på ett korrekt och säkert sätt. Utöver att installera värmepumpar gör vi även felsökningar, reparationer och utför service.

Golvvärme

Val av golvvärme är ett beslut få människor ångrar. Det är både praktiskt och estetiskt tilltalande att slippa ha element med synliga rör i badrummet. Golvvärme finns i tre olika varianter vattenburen, luftburen och elektrisk. Alla typer har olika fördelar och nackdelar, men oavsett vilken typ du väljer så hjälper vi dig.