Avlopp

AVLOPP

VVS

KÖK

Badrum

Läckage

Avlopp

Värme

Har du stopp eller läckage i ditt avlopp eller önskar du kanske en filmning eller ett nytt avlopp? Våra rörmokare är kvalificerade för alla arbeten som gäller avlopp och med erfarenheter från tidigare jobb kan du som kund vara säker på att jobbet blir gjort med kvalité. Tveka inte att kontakta oss så vi kan hjälpa dig!(Vi utför jobb i hela Örebro län)

Vanliga jobb

Vanliga jobb

Avloppsrensning

Har du stopp i ditt avlopp? Vi rengör alla typer av avlopp i badrum, kök, tvättstugor, toaletter och mer. Stopp i avlopp kan orsakas av många olika saker, och vanligt förekommande är att hår och andra saker som inte hör hemma i avloppet spolats ner och fastnat. Det kan också bero på ett så enkelt fel som att avloppet felinstallerat. Oavsett vilken anledning så hjälper vi dig!

Avloppsfilmning

Vi erbjuder avloppsfilmning där vi genom att filma avloppet kan se vad som är problemet i ditt avlopp. Efter filmning kan vi därefter ta ett beslut om vad som ska göras härnäst. Filmning av avlopp går snabbt och är oftast till stor hjälp för att ta reda på vad problemet är.

Nytt avlopp

Vi lägger alla typer av avlopp till bland annat badrum, kök och tvättstuga för att nämna några. Vi hjälper till med allt från planering till utförande och har under åren samlat på oss mycket erfarenhet gällande nya avlopp. Vi tar oss ann alla storlekar på jobb, allt från en liten sommarstuga i utkanten av ett samhälle till en lägenhet i centrum.

Avloppsläcka

Läckage i avlopp är aldrig kul och behöver oftast åtgärdas snabbt. Avloppsläckage kan bero på olika saker men vanligt är att en packning blivit dålig eller att en koppling till en vattenledning läcker.Vi löser det snabbt och säkert så du som kund blir nöjd.