BADRUM

BADRUM

VVS

KÖK

Badrum

Läckage

Avlopp

Värme

Har du tankar på att renovera ditt badrum? Vi hjälper dig med allt gällande din badrumsrenovering. Allt från installation av handfat och handdukstorkar till installation av golvvärme, allt för att du ska få det badrummet du drömt om. Vi planerar och utför små och stora renoveringar. Har du frågor kring badrumsrenovering? Boka gärna in ett möte med oss så att vi tillsammans kan räta ut alla frågetecken och sätta igång med din badrumsdröm.

Vanliga jobb

Vanliga jobb

Badrumsrenovering

Funderar du på att renovera ditt badrum? Vi hjälper dig hela vägen från planering till färdigt badrum. Ett badrum helt skräddarsytt efter dina behov!  Vi utför badrumsrenoveringar i hela Örebro län. En vanlig fråga vi möter är hur lång tid en renovering av badrum tar. Alla badrum är olika och tidsåtgången och kostnaden styrs av storleken på badrum, renoveringens omfattning och ditt val av material. Boka en tid hos oss så kan vi ge ett mer exakt pris och tidsåtgång.

Installationer

Vi utför alla typer av installationer i badrum. Allt från installation av handfat och handdukstorkar till installation av golvvärme. Vi hjälper dig att anpassa ditt badrum efter dina behov.

Golvvärme

Val av golvvärme är ett beslut få människor ångrar.  Det är både praktiskt och estetiskt tilltalande att slippa ha element med synliga rör i badrummet. Golvvärme finns i tre olika varianter vattenburen, luftburen och elektrisk. Alla typer har olika fördelar och nackdelar, men oavsett vilken typ du väljer så hjälper vi dig.

Vattenskada i badrum

Vattenskador är aldrig kul och precis som med alla vattenskador är det viktigt att åtgärda det snabbt. Vid minsta misstanke på vattenskada, tveka inte på att kontakta oss. Vi hjälper dig oavsett vart i länet du befinner dig!